Alumil M15000

Alumil M15000 – холодна віконно-дверна алюмінієва система, яка розроблена для скління комерційних та неопалювальних приміщень, а також внутрішнього зонування простору.
Система Alumil M15000 має велику кількість додаткових профілів, що дозволяє втілювати складні конструктивні рішення. Система передбачає фарбування конструкцій у будь-який колір, імітацію поверхні «під дерево» чи колір металу.

50

глибина рами, мм

холодна

тип системи

3

контурів ущільнення, шт

до 32

ширина заповнення, мм

Холодна віконно-дверна алюмінієва система alumil m15000 від EKIPAZH. Вигідні умови для дилерів

Технічні характеристики:

Глибина рами, мм:

50

Ширина заповнення, мм:

4-32

Контурів ущільнення, шт:

3

Тип системи:

холодна

Max. розміри віконної стулки, мм (шир*вис):

1000*2000

Max. розміри дверної стулки, мм (шир*вис):

1100*2200

Мах. вага віконної стулки, кг:

50

Мах. вага дверної стулки, кг:

100

Можливість фарбування:

так

Головні особливості системи

не опалювальні приміщення

складні конструктивні рішення

широта дизайнерських рішень

Як стати партнером?

Ви вже готові співпрацювати з EKIPAZH? Якщо «так» - тисніть «Хочу стати Партнером» і залишайте Ваші дані. А якщо ще «ні» - дозвольте нам вас переконати. Натисніть на кнопку «Більше переваг» і ми максимально докладно і відкрито розповімо про вигоди співпраці з нами.

Система має можливість встановлення прихованої стулки, ламінування та декорування конструкцій. Можливе виготовлення гнутих конструкцій та нестандартних кутів.

Система Alumil M15000 має додатковий профіль для антидимних і антипанікових дверей, що є важливим чинником при встановленні конструкцій в громадських місцях на кшталт лікарень чи торгівельних центрів. Система Alumil M15000 сертифікована німецьким інститутом IFT Rosenheim.

Конструкції з системи Alumil M15000 комплектуються фурнітурою GU (Німеччина) та Stublina (Сербія), а також дверними петлями Fapim (Італія) та  Joker (Польща).

Можливість інтеграції в фасад будівлі відсутній. Країна походження: Греція.